Modetrends dit seizoen

De trends voor de lente en zomer

De lente komt eraan en het wordt warmer. De modetrends zijn nu ook aan het veranderen. We kunnen nu kijken naar de modetrends voor de lente en zomer. Kleuren en prints zullen het komende seizoen domineren. We gaan jou op de hoogte stellen van de belangrijke en laatste trends voor dit seizoen.

Minirok

Je mag dit seizoen weer rokjes aantrekken. En we hebben goed nieuws voor jou. De minirok is weer terug van weggeweest! Minirokjes zijn op de catwalk gezien. Je mag jouw minirokjes uit de kast halen of gaan shoppen voor jouw ideale minirok.

Leren jasjes

Leren jasjes mogen dit seizoen ook niet ontbreken. Vooral leren jassen die oversized zijn. Deze jassen zijn ook op de catwalk gespot en in diverse modieuze tijdschriften. Een leren jasje staat ook erg stoer en kan jou heerlijk warm houden op koude dagen dit seizoen.

Kleuren en prints

Dit seizoen mag je ook weer felle kleuren dragen. Roze en groen zijn kleuren die al veel op de catwalk zijn gezien. Met een roze of groen outfit ben je dus helemaal trendy. Een ander kleur dat ook heel erg trendy is dit seizoen is de kleur geel. Vlinderprints zijn dit seizoen ook een must. Er zijn al veel beroemdheden met vlinderprints gezien en ook op de catwalk is de vlinderprint al gezien.

Low pants

Weet je nog de lage broeken uit de jaren negentig. Ze zijn weer terug van weggeweest. Je mag jouw middenrif gerust laten zien dit seizoen. Je kunt deze broeken heel mooi combineren met leuke topjes met een print. Want ook dit seizoen mogen prints niet ontbreken. Laaghangende shorts zijn weer terug van weggeweest. Broeken en shorts met een hoge taile mag je in de kast laten hangen.

Pakken

Dit seizoen mag je ook weer pakken dragen. Welke pak maakt eigenlijk niet uit. Je kan kiezen voor getailleerde pakken dit seizon. Je kan kiezen voor een pak met een rok of een pak met een broek. Onder een pak draag je natuurlijk nette heren schoenen. Wanneer je dat namelijk niet doet zal het pak zijn charmes verliezen.

Wijd

Wijde broeken en pakken mogen dit seizoen uit de kast gehaald worden of gekocht worden. Een modetrend dit jaar zijn wijde pijpen. Des te wijder des te beter. Dus tot ziens skinny jeans!

Doorzichtig

Een ander trend is doorzichtige kleding. Je mag dit seizoen doorzichtige jurken, rokken of tops aandoen. Let natuurlijk wel op waar en hoe je doorzichtige kleding aandoet. Als je gaat werken kun je bijvoorbeeld onder een leuke doorzichtige blouse een top dragen.

Sieraden

Leuke sieraden en broches mogen dit jaar ook niet ontbreken. Dus leef je helemaal uit. Sieraden maken jouw outfit natuurlijk helemaal af.

Schoenen

Sportief en comfortabel zijn de magische woorden dit seizoen. Je mag weer sandalen aandoen. Slingbacks zijn ook weer in dit seizoen. Boots of chuncky boots mogen dit seizoen weer gedragen worden. En natuurlijk mogen sneakers dit seizoen ook niet ontbreken.

Met behulp van dit artikel ben je nu weer helemaal op de hoogte van de laatste trends!